ACIP
El Prat de Llobregat a 26 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia

03.04.2012


Compartir|       rss

Els pressupostos arriben avui al Congrés. Avui es dóna via lliure a la tramitació parlamentària dels Pressupostos General de l’Estat, que comporten un estalvi de 2.500 milions i suposaran retallades ministerials, així com modificacions de l’Impost de Societats i una amnistia fiscal, entre d’altres mesures. Expansión.

Les 11 prioritats per a la legislatura. El president del Govern central, Mariano Rajoy, ha anunciat les onze iniciatives prioritàries que s'ha marcat per als propers mesos.  Desenvolupar la Llei d'estabilitat pressupostària, la llei d'emprenedores, culminar el procés de reestructuració del sistema financer o posar en marxa la reforma dels serveis públics són algunes de les mesures anunciades. Expansión.  

Bañez lluitarà contra el frau en la percepció de l’atur. L'executiu impulsarà d'aquí un mes un pla contra el frau fiscal i laboral, com el cobrament il·legal de l'atur. La ministra d'Ocupació diu que no tindrà “precedents" i evita relacionar-lo amb l'amnistia fiscal. Ara.

Recta final per a l’operació de pagament de deutes a proveïdors. El mecanisme creat per saldar el deute de l’Administració pública amb els proveïdors afronta la seva recta final. Fins el 15 de març, 4.662 ajuntaments van presentar 1,9 milions de factures impagades per 9.584 milions d’euros, molt menys del previst inicialment per l’Executiu (17.000 milions). Des d’ahir va començar el termini perquè els creditors s’acullin definitivament al mecanisme i puguin cobrar les factures a partir del mes de maig. Cinco Días.

CDC endureix el discurs a l'espera de pactar els comptes. CDC adverteix Mariano Rajoy que no votarà a favor dels pressupostos generals si no inclouen els 219 milions de la disposició addicional tercera. El PP de Catalunya demana, almenys, l'abstenció de CiU. Ara.

Espanya i els països rescatats porten a màxims l’atur europeu. Espanya concentra la cinquena part dels inscrits en les llistes de la UE. El Economista.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar