ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 02/10/2012

02.10.2012


Compartir|       rss

Rehn anuncia que Europa està preparada per a la petició d'un rescat a Espanya. El comissari europeu d'Afers Econòmics, Olli Rehn, va anunciar ahir que Europa està preparada per actuar quan rebi la petició de rescat d'Espanya o un altre país de la UE. Tanmateix, Rehn va reconèixer els esforços d'Espanya en el sanejament de la banca, la reducció del dèficit i les reformes estructurals. Guindos, per la seva banda, ha fet que la factura de la intervenció financera es limiti a un 4% del PIB. Cinco Días.

El Govern estudiarà al novembre si és “assumible” la desviació de l'IPC per revaloritzar les pensions. El secretari d'Estat de Seguretat Social, Tomás Burgos, ha retardat el debat sobre la revalorització de les pensions per compensar la inflació fins al mes de novembre, quan s'ha de fer aquesta revisió, al·legant que és llavors quan es coneixerà l'IPC real i quan es podrà saber si la desviació respecte de les previsions és “assumible” per al sistema. Expansión.

Hisenda preveu captar 1.000 milions amb l'amnistia fiscal per empreses. El Govern modifica les seves previsions oficials sobre la recaptació d'aquest procés davant la transformació del pla de repatriació de dividends en amnistia i les eleva a 300 milions. Expansión.

El 31% dels ingressos per les pujades fiscals anirà a les regions. El projecte de Llei de mesures tributàries que acompanya els pressupostos generals de l'Estat del 2013 tindrà un impacte recaptatori de 4.545 milions. D'aquesta xifra, el 31% correspon a les comunitats autònomes, que ingressaran 1.418.000 addicionals  per les mesures aprovades pel Govern central. Per exemple, el 50% del nou impost sobre loteries es transferirà a les autonomies. Cinco Días.

Mas demana “pulcritud democràtica” i apel·la a no caure en el discurs de la por. El president de la Generalitat va signar ahir el decret de dissolució del Parlament i de convocatòria de les eleccions i va donar amb això el tret de sortida a una cita amb les urnes que vol que estigui marcada per la “pulcritud democràtica” i que no es deixi portar pel discurs de la por. “Mai com ara unes eleccions a Catalunya havien tingut tanta transcendència a escala europea i internacional", ha subratllat. La Vanguardia.

Les retallades i l’asfíxia autonòmica centren la conferència de presidents. Catalunya vol evitar el debat sobiranista i centrar-lo en els problemes del dèficit. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar