ACIP
El Prat de Llobregat a 19 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 05/10/2012

05.10.2012


Compartir|       rss

La UE dubte l'objectiu de dèficit i deixa en l'aire possibles sancions. Les projeccions de creixement en què el Govern de Mariano Rajoy basa el seu pla de reducció de dèficit són massa optimistes i posen en risc la consolidació fiscal. Expansión.

Linde no es creu les previsions de Rajoy i augura una recessió major. El governador del Banc d'Espanya, Luis María Linde, ha qualificat d’ “optimistes” les previsions del Govern que apunten que el PIB caurà un 0,5% el 2013. Segons la seva opinió, el descens serà més acusat i l'activitat retrocedirà entre un 1% i un 1,5%. Linde va advertir que una hipotètica revaloració de les pensions posaria en risc el compliment de l'objectiu de dèficit aquest any i el pròxim. Cinco Días.

De Guindos diu a Londres que “Espanya no necessita un rescat”. Luis de Guindos, ministre espanyol d'Economia, va dir ahir a Londres que “Espanya no necessita un rescat” per part de les autoritats europees, però en cas que ho requereixi “les condicions que imposarà el Banc Central Europeu (BCE) per concedir l'ajuda no seran molt diferents al que està fent ara el Govern". Expansión.

Economia demana a cada gran banc 600 milions per al banc dolent. Els grans bancs nacionals, que inicialment havien mostrat les seves reticències a participar com accionistes en el banc dolent que es crearà per integrar part dels actius danyats de les entitats nacionalitzades, van acceptant que la seva participació serà inevitable. Al principi des de l'Administració es va calcular que l'aportació de cada un dels tres grans, Santander, BBVA i CaixaBank, oscil·laria entre els 600 i els 700 milions d'euros, encara que la xifra podria disminuir si finalment es troben més accionistes. Expansión.

Les pimes espanyoles paguen gairebé el doble que les alemanyes pel crèdit. Segons les dades facilitades ahir pel Banc Central Europeu (BCE), el cost d'un préstec bancari de fins a un milió d'euros amb un venciment d'un a cinc anys, el que normalment solen demanar les pimes, va tornar a augmentar a l'agost a Espanya , fins situar-se en el 6,61%, enfront del 4,15% de mitjana a la zona euro i el 3,8% germànic. El País.

Diputats alemanys viatgen a Catalunya per conèixer la nova situació política. Una comissió del Bundestag s'entrevista avui amb Mas per estudiar in situ el procés obert. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar