ACIP
El Prat de Llobregat a 14 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 07/09/2012

10.09.2012


Compartir|       rss

Titulars importants del dia

Rajoy aconsegueix que Merkel li doni temps per negociar. El president del Govern, Mariano Rajoy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, comparteixen “el diagnòstic”de la situació econòmica d'Espanya i de la UE, però no les receptes per reconduir el futur de l'euro. Tot i que la cimera que es va celebrar ahir buscava escenificar que Alemanya dóna suport al Govern espanyol, també es van deixar entreveure algunes diferències difícils de reconciliar entre la locomotora d’Europa i l'Executiu espanyol. Però Rajoy va aconseguir ahir el que volia: guanyar temps per avaluar si li convé o no demanar un rescat suau, i en tot cas negociar les condicions en què es produiria. Expansión.

El BCE anuncia la compra “il·limitada” de deute espanyol. L'esperança del Govern en una ràpida compra de deute espanyol per part del Banc Central Europeu només es realitzarà a canvi de noves mesures d'ajust i prèvia petició d'ajuda als fons europeus. La Vanguardia.

Guindos presenta un paquet de reformes per guanyar competitivitat. El ministre d’Economia assegura als empresaris alemanys que hi haurà més mesures “el els propers mesos”, tot i l’ajuda externa. Entre les mesures detallades destaquen la Llei d’Unitat de Mercat, la Llei de la Comissió Nacionals dels Mercats i de la Competència, la liberalització dels serveis professionals, la reforma del mercat energètic, les noves fonts de finançament per a pimes, el Fons de Liquiditat per a les Autonomies i Completar la reforma financera. Expansión.

Els grans empresaris demanen a Merkel més unió bancària, fiscal i energètica. La delegació d’empresaris espanyols van reclamar ahir a la cancellera un full de ruta clar a la zona euro per tranquil·litzar els mercats. Les grans multinacionals alemanyes van reiterar la seva aposta per Espanya. Expansión.

Les gasolines baten rècord al setembre en pujar l’IVA. El litre de gasolina d’encareix un 17% des de gener i el de gasoil, un 12%. La Vanguardia.

El Tresor col·loca 3.500 milions a tipus més baixos i cau la prima de risc. El rendiment dels bons a deu anys cau per sota del 6%, el nivell del maig. La Vanguardia.

La OCDE rebaixa les perspectives de creixement per la crisi de l’euro. L’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic revisa a la baixa el creixement del G7 fins el 1,4% per la recessió en els països de l’eurozona. Expansión. 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar