ACIP
El Prat de Llobregat a 17 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 08/05/2012

08.05.2012


Compartir|       rss

Economia força la sortida de Rato i planeja injectar 7.000 milions a Bankia. Rodrigo Rato deixa el timó de Bankia. El president executiu va presentar ahir la seva renuncia després de varies setmanes de pugna amb Economia a compte de la viabilitat de l’entitat. També va anunciar el nom del seu substitut, José Ignacio Goirigolzarri, l’ex número 2 del BBVA. El Govern ha dissenyat un pla de sanejament del banc que passaria per la injecció d’entre 7.000 i 10.000 milions d’ajudes publiques extres i la segregació dels seus actius immobiliaris. Cinco Días.

Hisenda tomba els plans d’ajustament de 300 municipis per pagar les factures. El Ministeri d’Hisenda ha rebutjat els plans d’ajustament de més de 300 municipis que s’havien acollit al programa especial de pagament de factures als proveïdors. La major part d’ells s’han tombat per la inviabilitat financera i econòmica així com per la falta de concreció dels ajustos formulats tant en el capítol de despeses com d’ingressos. El País.

Merkel frena Hollande.  Alemanya adverteix que l'austeritat és “innegociable" i es nega a reobrir el pacte de disciplin fiscal perquè “ja s'ha aprovat i s'ha d'aplicar". El president electe entrarà a l'Elisi dimarts i viatjarà immediatament a Berlín. El Punt/Avui.

CiU avisa Rajoy que negar el pacte fiscal condemna Catalunya a la misèria. La cúpula de CDC avala posar èmfasi en la política de creixement i no en la d’austeritat. La Vanguardia.

Vaga pel model d’escola bressol de Barcelona. Les llars d'infants públiques de Barcelona inicien avui tres dies de vaga. Protesten perquè s'hi han augmentat les ràtios i n'han externalitzat tres més. La retallada del Govern podria serà més baixa que l'anunciada. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar