ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 08/10/2012

08.10.2012


Compartir|       rss

Dilluns, 8 d’octubre de 2012

De Guindos arriba a l’Eurogrup amb el mercat pendent del rescat. Els ministres d'Economia i Finances de la zona euro es veuran avui les cares a Luxemburg, amb els programes d'ajuda a Grècia, Portugal i Espanya com a temes estrella. Expansión.

Els sindicats tornen a sortir al carrer contra els pressupostos. Milers de persones van sortir ahir al carrer en més de 50 ciutats, secundant les reivindicacions de la Cimera Social, afavorida per CCOO i UGT, que van deixar “en mans del Govern” la convocatòria d'una vaga general al novembre si les retallades no se sotmeten a una consulta popular. Cinco Días.

Sis de cada deu empreses declara pèrdues davant l'Agència Tributària. El 59% de les gairebé 1,4 milions d'empreses que van declarar l'any passat l'impost sobre societats van registrar pèrdues. Només 575.000 companyies van presentar un resultat comptable positiu. L'últim informe de l'Agència Tributària indica, a més, que els grans grups empresarials van pagar en impostos només un 5% sobre els seus beneficis enfront del 15% que van abonar les empreses individuals. Cinco Días.

El lobby bancari preveu una caiguda de l'economia espanyola de l’1,8% el 2013. L'Institut de Finances Internacionals (IIF) preveu que l'economia espanyola es contregui un 1,8% el 2013, després de tancar aquest any amb una caiguda del producte interior brut (PIB) de l’1,9%, segons recull l'organisme en l'última edició del seu informe Global Economic Monitor. L’IIF, organització que agrupa els principals bancs del món, preveu que, després de la forta contracció que registrarà Espanya aquest any i el pròxim, torni a créixer el 2014, quan s'estima que el PIB augmentarà un 1,1%. La Vanguardia.

Diumenge, 7 d’octubre de 2012

El Govern creu que els mercats li permeten postergar el rescat. El Govern de Mariano Rajoy descarta demanar el rescat a curt termini i ja dóna per fet que passarà el test de les col·locacions de deute d'aquest mes d'octubre, és a dir, més enllà de la propera cimera del Consell Europeu dels dies 18 i 19, segons fonts pròximes a l'executiu. L'equip de Mariano Rajoy ha tancat el procés de presentació dels Pressupostos generals de l'Estat de l'any 2013 i l'avaluació de les necessitats de capital de la banca i ha comprovat que la reacció dels socis europeus, els mercats i els inversors internacionals ha estat positiva. La Vanguardia.

Dissabte, 6 d’octubre de 2012

Brussel·les descarta que Espanya necessiti un rescat imminent. El Govern central prendrà decisions quan "hi hagi concreció", adverteix la Moncloa. La Vanguardia.

La Generalitat ajorna pagaments socials per no rebre el fons de liquiditat. La Generalitat encara no ha rebut els 560 milions d'euros del fons de liquiditat autonòmic que necessita per atendre despeses corrents, i aquesta demora en la transferència que el Ministeri d'Hisenda havia d'haver fet efectiva al setembre ha obligat el govern català a retardar el pagament de concerts sanitaris, educatius i socials, com ja va succeir al juliol. Fonts del Ministeri d'Hisenda van assegurar que, segons els seus càlculs, aquests 560 milions d'euros pendents per a despeses socials seran transferits dimarts. La Vanguardia.

Hisenda recapta 7.544.000 fins a agost per la lluita contra el frau. L'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT) va recaptar 7.544.000 en accions de lluita contra el frau i l'economia submergida fins al passat agost, segons va explicar la directora general de la institució, Beatriz Gloria Viana, en la seva compareixença davant la comissió de Pressupostos del Congrés. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar