ACIP
El Prat de Llobregat a 12 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 11/10/2012

11.10.2012


Compartir|       rss

Rajoy i Hollande urgeixen a Alemanya a activar el mecanisme d'ajuda. Mariano Rajoy va trobar ahir el suport de François Hollande per fer front als recels d'Alemanya a concedir ajuda financera a Espanya. Tots dos van reclamar el compliment de la integració bancària i l'activació del mecanisme de rescat per a països en dificultats, segons els pactes a la cimera de juny. Tot això sense exigir condicions addicionals. Cinco Días.

El Banc d'Espanya demana que les empreses baixin marges i salaris. El director general del Servei d'Estudis del Banc d'Espanya, José Luis Malo de Molina, va advertir ahir que “el camí per recuperar la competitivitat” passa per una reducció dels marges empresarials i dels costos laborals, junt amb l'augment de la productivitat. L'economista va explicar que aquesta devaluació interna és el camí oposat a la destrucció d'ocupació que s'ha dut a terme fins al moment. Expansión.

Rajoy promet l'AVE Barcelona-França a l'abril. L'enllaç serà possible gràcies a la conclusió de les obres de la línia d'alta velocitat entre la capital catalana i Figueres. La Vanguardia

Cospedal avança que la Llei d'Emprenedors estarà a punt en dos mesos. La secretària general del PP va avançar ahir que el Govern “presentarà abans que acabi el trimestre una llei integral i total d'emprenedors” que té l'objectiu d'”ajudar els que creen ocupació”. Cinco Días.

La Justícia dóna via lliure a l'acomiadament flexible de 20 dies llançat a la reforma laboral. L'Audiència Nacional aprova el primer ERO d'un grup d'empreses. Creu provades les pèrdues econòmiques, constata que els jutges no han de valorar les causes, com diu la llei, i dóna credibilitat a l'Informe de la Inspecció de Treball. Expansión.

Els partits 'pro referèndum' aconsegueixen una majoria encara més àmplia. L'últim estudi del CEO dóna a CiU una intenció directa de vot del 26,3%, mentre que ERC i ICV relegarien el PSC com a quarta formació. El nombre d'indecisos puja al 45%. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar