ACIP
El Prat de Llobregat a 17 de Marzo de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 11/10/2012

11.10.2012


Compartir|       rss

Rajoy i Hollande urgeixen a Alemanya a activar el mecanisme d'ajuda. Mariano Rajoy va trobar ahir el suport de François Hollande per fer front als recels d'Alemanya a concedir ajuda financera a Espanya. Tots dos van reclamar el compliment de la integració bancària i l'activació del mecanisme de rescat per a països en dificultats, segons els pactes a la cimera de juny. Tot això sense exigir condicions addicionals. Cinco Días.

El Banc d'Espanya demana que les empreses baixin marges i salaris. El director general del Servei d'Estudis del Banc d'Espanya, José Luis Malo de Molina, va advertir ahir que “el camí per recuperar la competitivitat” passa per una reducció dels marges empresarials i dels costos laborals, junt amb l'augment de la productivitat. L'economista va explicar que aquesta devaluació interna és el camí oposat a la destrucció d'ocupació que s'ha dut a terme fins al moment. Expansión.

Rajoy promet l'AVE Barcelona-França a l'abril. L'enllaç serà possible gràcies a la conclusió de les obres de la línia d'alta velocitat entre la capital catalana i Figueres. La Vanguardia

Cospedal avança que la Llei d'Emprenedors estarà a punt en dos mesos. La secretària general del PP va avançar ahir que el Govern “presentarà abans que acabi el trimestre una llei integral i total d'emprenedors” que té l'objectiu d'”ajudar els que creen ocupació”. Cinco Días.

La Justícia dóna via lliure a l'acomiadament flexible de 20 dies llançat a la reforma laboral. L'Audiència Nacional aprova el primer ERO d'un grup d'empreses. Creu provades les pèrdues econòmiques, constata que els jutges no han de valorar les causes, com diu la llei, i dóna credibilitat a l'Informe de la Inspecció de Treball. Expansión.

Els partits 'pro referèndum' aconsegueixen una majoria encara més àmplia. L'últim estudi del CEO dóna a CiU una intenció directa de vot del 26,3%, mentre que ERC i ICV relegarien el PSC com a quarta formació. El nombre d'indecisos puja al 45%. Expansión.
:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar