ACIP
El Prat de Llobregat a 11 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 12/04/2012

12.04.2012


Compartir|       rss

Rajoy s’encomana a una bateria de 16 reformes per aplacar els mercats. En aquest sentit, el president del Govern va detallar les mesures d'imminent aprovació: Pla de lluita contra el frau fiscal, Llei d’emprenedors, Unitat de mercat, Reducció dels costos del sistema educatiu, Reforma sanitària, entre d’altres reformes. Expansión.

El Govern limitarà l’ús d’efectiu a 2.500 euros per lluitar contra el frau. El Govern central limitarà l’ús de l’efectiu a 2.500 euros al Pla de lluita contra el frau fiscal que sortirà del Consell de Ministres que se celebrarà demà. Es tracta de la mesura estrella del Projecte de Llei. Expansión.

Ofensiva de CiU i PNV per recuperar l’autorització administrativa dels ERO. Els nacionalistes promouen esmenes perquè les comunitats autònomes no perdin poder en la tramitació de les regulacions d’ocupació. Expansión.

Mas defensa la política de retallades per evitar el naufragi de Catalunya. No hi haurà consens a Catalunya sobre com sortir de la crisi. El ple del Parlament sobre les retallades va servir per constatar que Govern i oposició tenen diagnòstics diferents sobre la política d'ajustos. Ara.

El Ministeri de Foment dóna l’esquena al Corredor del Mediterrani amb una tercer via. L’inversió serà de 1.200 milions a través de finançament públic i privat. El Economista.

El FMI demana enrederir més l’edat de jubilació i retallar les pensions. Els Fons proposa establir regles automàtiques per elevar l’edat de jubilació quan s’incrementi l’esperança de vida. Expansión.

El 90% del Fons de Reserva s’inverteix en deute espanyol. El Fons de Reserva de les pensions és el primer creditor de l’Estat espanyol. El 90% d’allò invertit (65.830 milions) ho és en bons de deute, uns 60.000 milions. El 10% restant es reparteix entre França, Alemanya i Països Baixos. El País.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar