ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 12/09/2012

12.09.2012


Compartir|       rss

Catalunya es mobilitza més que mai per la independència. Un milió i mig de persones clamen a Barcelona per un nou Estat europeu. La Vanguardia.

Les plusvàlues generades el primer any en borsa tributaran al tipus de l’IRPF. El canvi s’aprovarà en els  pressupostos generals del 2013, tot i que es pot avançar. La Vanguardia.

Santander, La Caixa, BBVA, Bankia i Sabadell ultimen el crèdit al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA). Les tres primeres entitats prestaran cada una fins a 2.000 milions al FLA. Les altres dues protagonitzaran un pool per completar un préstec de 8.000 milions. Expansión.

El BCE podrà retirar llicències bancàries o exigir més capital. Brussel·les presentarà avui la seva proposta de supervisió bancària per l’eurozona tot i el rebuig d’Alemanya. Expansión.

Dimarts, 11 de setembre de 2012

Brussel·les exigirà a Espanya més precisió en les reformes a canvi del rescat. Rajoy no haurà d’aprovar més mesures a canvi de l’ajuda, sinó comprometre’s a què les que ja ha llançat siguin “més precises pel que fa les dates d’adopció de decisió o de compliment”, segons Joaquín Almunia, vicepresident de la Comissió Europea i comissari europeu de la competència. Expansión.

Rajoy garanteix a la UE les “reformes necessàries” si avança en la unió fiscal. L’Executiu plasma en un document les mesures adoptades i un calendari d’aprovació de 20 lleis amb la mirada posada en l’objectiu de dèficit. Expansión.

Allau d’emissions de deute a Espanya gràcies a “l’efete Draghi”. Els emissors espanyols capten 4.150 milions en un dia històric en els mercats del deute. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar