ACIP
El Prat de Llobregat a 16 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 13/04/2012

13.04.2012


Compartir|       rss

El PP aconsegueix el suport de CiU a les seves tres reformes clau. El PP va aconseguir al ple del Congrés el suport dels nacionalistes per tirar endavant l’amnistia fiscal, rebutjar les cinc esmenes de la totalitat de la reforma laboral i aprovar la Llei d’Estabilitat Pressupostària. El País.

El Govern obligarà a informar dels comptes bancaris i valors a l’exterior. Hisenda avisa als titulars de comptes i bens opacs fora d’Espanya, que si no s’acullen a l’amnistia fiscal fins al 30 de novembre, s’enfronten a dures sancions. Expansión.

El Parlament acorda tancar abans de l'estiu el pacte fiscal. El Parlament es va comprometre ahir amb els vots de CiU, ERC i ICV a fer un ple monogràfic que “fixi l'estructura del nou finançament basat en el concert econòmic" d'acord amb les conclusions de la comissió econòmica que va iniciar l'estudi de la proposta. El Punt/Avui.

El Fons de Garantia podria rebre fins a 24.000 milions. Una línia de liquiditat per 12.000 milions permetria cobrir els compromisos a curt termini. Hi hauria una altra línia de capital per el mateix import. Expansión.

El SOC subvenciona amb 3,8 milions a grans grups. El SOC va El fabricant SEAT va ser el principal beneficiari, amb 1,7 milions, per a la contractació de treballadors pel l'Audi Q3. En total hi ha 27 adjudicatàries. Expansión.

Els ambaixadors i cònsols espanyols hauran d’estudiar economia per ajudar les empreses a l’exterior. El pla obeeix l’estratègia de diplomàcia econòmica que impulsa el ministeri d’Assumptes Exteriors. Expansión.
 
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar