ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 15/05/2012

15.05.2012


Compartir|       rss

Espanya diu que ha pres les mesures necessàries i demana el suport de l’Eurogrup. De Guindos atribueix a la situació política de Grècia la inestabilitat dels mercats que anul·la els efectes positius derivats de les reformes impulsades pel Govern. Expansión.

Brussel·les i el BCE avisen de la possibilitat creixent de que Grècia surti de l’euro. La Comissió Europea deixa entreveure que hi ha poques probabilitats de que el país se salvi, mentre que el BCE contempla un “divorci amistós”. Atenes només té diners per arribar al juny. Expansión.

Europa demana a Espanya que dediqui més fons per rescatar bancs. L’Eurogrup insta també a accelerar les auditoris externes. Existeix una forta tensió a Brussel·les per Grècia i la reestructuració de la banca espanyola. La Vanguardia.

Mas assumeix la tercera tongada de retallades. El president Mas anuncia avui més ajustos per complir l’objectiu de dèficit que vol Montoro. El paquet inclou privatitzacions i noves taxes en l’ensenyament. La Vanguardia.

Hisenda farà els pressupostos de prop de 2.000 ajuntaments. El Govern central definirà “els elements bàsics” dels comptes del 25% dels consistoris, tots aquells que no han presentat un pla de viabilitat per pagar als proveïdors. Expansión.

La prima de risc, en màxims històrics. Arriba als 477 punts bàsic amb els bons espanyols en el 6,23%. Els inversors comencen a descomptar un possible sortida de l’euro de Grècia, després del fracàs electoral. Els experts no descarten que els bons arribin al 7% si el BCE no intervé. Expansión.

Merkel arriba debilitada a la seva primera trobada amb Hollande. La canciller, que pateix un fort desgast electoral intern per la seva defensa de l’austeritat, es reuneix avui amb el president francès i la seva aposta pel creixement. No obstant, no s’esperen grans anuncis. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar