ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 15/09/2012

17.09.2012


Compartir|       rss

Titulars importants del cap de setmana i del dia

Dissabte, 15 de setembre de 2012

El Govern espanyol anuncia a la UE un nou pla de reformes. El BCE adverteix que no hi ha marge per a la complaença tot i la millora dels mercats. La Vanguardia.

El Govern imposa una taxa del 6% a totes les elèctriques per aturar el dèficit de la tarifa. L’Executiu aprova un projecte destinat a solucionar el multimilionari forat en el sistema elèctric amb una bateria d’impostos. Les companyies diuen que és confiscador i es plantegen plets internacionals. Expansión.

Hisenda rectifica i va endavant amb la taxa a les transaccions financeres. El Ministeri d’Hisenda reconeix que implantarà un tribut que afecta a les firmes d’inversió que operen a  la borsa. Expansión.

Guindos reitera que la banca precisa uns 60.000 milions. El ministre d’Economia va comunicar als membres de l’Eurogrup que les necessitats de recapitalització de la banca espanyola ascendiran a uns 60.000 milions d’euros. Expansión.

Diumenge, 16 de setembre de 2012

Mas incorporarà “l’Estat propi” al seu programa electoral. Els partits catalans posen en marxa la maquinària per afrontar les eleccions anticipades. La Vanguardia.

Milers de persones insten el Govern central a renunciar a les retallades. Toxo i Méndez adverteixen a Rajoy que té “la clau” per desactivar una contundent vaga general aquesta tardor. La Vanguardia.

Dilluns, 17 de setembre de 2012

L'última oportunitat per evitar el rescat.  Al Govern només li queda marge per impulsar reformes estructurals. Ha de fer front a assumptes complexos com les pensions i la despesa en desocupació per complir amb l'objectiu de dèficit de la UE. Expansión.

L'ombra de la recessió també el 2013. Consum i inversió seguiran en números vermells el pròxim exercici i llastaran el PIB. Els analistes són molt més pessimistes que el Govern sobre l'evolució del creixement i auguren caigudes de l'entorn del 2%. Expansión.

El forat elèctric amenaça amb disparar el deute públic d'Espanya. Les mesures anunciades pel Govern divendres passat es queden curtes abans de néixer. Aviat venceran deutes de més de 5.300 milions amb l'aval de l'Estat. Expansión.

L’Audiència Nacional reafirma la primacia del conveni d’empresa sobre el sectorial. La primera sentència d’aquesta instància judicial sobre la negociació col·lectiva desautoritza que els acords sectorials puguin obligar les empreses a fixar els salaris. Expansión.

Els bancs rescatats mantenen els riscos que els van portar a la crisi. L’informe del BPI constata també una divisió nord-sud a Europa. La Vanguardia.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar