ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 15/10/2012

15.10.2012


Compartir|       rss

Espanya no eliminarà el deute del rescat bancari fins al 2014. La batalla per la unió bancària s'inclina cap al bàndol alemany: la recapitalització directa d'entitats financeres no pot arribar, com a mínim, fins al 2014. Això obligarà a Espanya a mantenir com deute públic els prop de 40.000 milions que costarà el rescat a la banca, almenys fins a aquesta data. Expansión.

Linde avalua des d'avui els plans de capital. El Banc d'Espanya, en coordinació amb la Comissió Europea i el Ban Central Europeu, comença a analitzar els plans de Popular, BMN, Liberbank, Caixa 3 i Ibercaja. Una missió de l’FMI visita Espanya per supervisar el rescat bancari. Expansión.

Setmana decisiva per a la nova vaga general. Els màxims òrgans de direcció dels sindicats CCOO, UGT, CSI-F i la USO decidiran aquesta setmana si convoquen una altra vaga general. La data que té més possibilitats és el dia 14 de novembre. El Punt/Avui.

Diumenge, 14 d’octubre de 2012

Espanya vol que el BCE li garanteixi una prima de 200 punts si demana el rescat. El Govern vol obtenir garanties que el Banc Central Europeu (BCE) intervindrà en el mercat secundari de deute per aconseguir que la prima de risc del bo espanyol baixi fins als 200 punts aproximadament i es mantingui en aquest nivell. El País.

El Govern es dóna en exclusiva el control del finançament de les comunitats. L'Executiu de Rajoy redueix el pes del “principi de cooperació autonòmic”. La Vanguardia.

CiU acaricia la majoria absoluta mentre el PP recupera posicions. El PSC segueix caient, ERC manté el seu avanç i Iniciativa s'estanca. Així ho constata l'última enquesta de Feedback per a La Vanguardia, realitzada entre els dies 8 i 11 d'octubre. La Vanguardia.

Dissabte, 13 d’octubre de 2012

Guindos obre la porta a una nova negociació de l'objectiu de dèficit. El ministre d'Economia, Luís de Guindos, no va descartar divendres sol·licitar una nova negociació amb Brussel·les per ampliar el calendari de compliment de l'objectiu de dèficit davant la dificultat d'aconseguir el 6,3% fixat per a aquest exercici. Cinco Días.

L'eurozona avança cap a un Tresor central que financi països en crisi. L'eurozona avança cap a la creació a llarg termini d'un Tresor central que tindrà com a funció finançar les reformes estructurals i esmorteir les turbulències econòmiques en els països en crisi. A canvi, tots els estats membres hauran de signar contractes amb Brussel·les on es refereixin els ajustos compromesos per augmentar la seva competitivitat, segons recull  l'informe preparat per la cimera de líders europeus que se celebra el 18 i 19 d'octubre a Brussel·les. La Vanguardia.

El Govern amplia els supòsits de l'amnistia fiscal per falta de recaptació. L'amnistia fiscal, la mesura estrella del Govern per quadrar els comptes d'aquest any 2012, es queda bastant lluny dels objectius pels quals es va activar. Segons les últimes dades oficials ofertes pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, que capitaneja Cristóbal Montoro, només s'han recaptat 50,4 milions fins a l'agost dels 2.500 milions que es va marcar. Ara es torna a ampliar els supòsits de contribuents evasors i aclareix dubtes que han sorgit durant els últims mesos en els despatxos d'advocats. La principal novetat és que es permet presentar la declaració 750 (la corresponent a l'amnistia) als hereus en cas de defunció del titular dels béns no declarats. La Vanguardia.

Divendres, 12 d’octubre de 2012

Artur Mas: “El món econòmic s'ha d'adaptar al canvi de mentalitat del país”. El president de la Generalitat ha provocat un terrabastall a la política catalana, espanyola i europea plantejant que per primera vegada en la història els catalans puguin decidir el seu futur col·lectiu dins de la UE. A l’entrevista a La Vanguardia, el president català assenyala com afronta el procés garantint que ni la crisi, ni les pressions polítiques o econòmiques faran que renunciï al seu objectiu polític vital de conquerir la sobirania per Catalunya. La Vanguardia.

Alemanya xoca amb l'FMI i rebutja relaxar les metes de dèficit d'Espanya. El Fons demana donar més marge als països amb dificultats per complir els seus objectius fiscals. Berlín s'oposa i exigeix ​​aplicar l'austeritat més rígida. Expansión.

Merkel estudia rebaixar impostos per reactivar l'economia europea. La cancellera alemanya, Angela Merkel, va assegurar ahir que és un deure del seu país fer alguna cosa per reactivar l'economia europea i reconèixer que per a això té en ment algunes mesures com una rebaixa d'impostos a Alemanya, que permeti impulsar la demanda interna del país. La Vanguardia.

Espanya passarà de ser la vuitena potència mundial a la setzena en una dècada. La recessió enfonsarà el país en el rànquing al seu pitjor registre. Serà superat per Corea, Indonèsia o Mèxic, lluny de la 'Champions League' en què jugava el 2007 i del seu desig d'entrar al G-8. Expansión.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar