ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Marzo de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 17/10/2012

17.10.2012


Compartir|       rss

Espanya planeja demanar un rescat 'virtual' per activar les compres del BCE. La intenció del Ministeri d'Economia és no utilitzar un sol euro dels fons d'ajuda europeus, però en acceptar noves condicions facilitarien que Mario Draghi tornés a comprar deute espanyol en el mercat secundari. Expansión.

Alemanya intenta que Itàlia accepti un rescat alhora que Espanya. A poques hores que els líders europeus es reuneixin en el Consell Europeu de Brussel·les, Alemanya insisteix en defensar una gran operació de rescat d’Espanya, juntament amb Itàlia. Seria l'única manera d'evitar que Roma es beneficiés sense cap contrapartida de l'efecte balsàmic que, confien, tindrà el rescat d'Espanya en els mercats financers. La Vanguardia.

El Consell Europeu debatrà crear un supercomisari d'Economia. “Hem de donar més passos cap a una unió fiscal”, assegura el ministre d’Economia alemany, Wolfgang Schaeuble. A la cimera que arrenca demà s'analitzarà la signatura d'un contracte per part de tots els països amb les reformes. Expansión.

Els autònoms seguiran cotitzant per desocupació de forma voluntària. La ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, va anunciar ahir que es retardarà almenys un any l'obligació de cotitzar per contingències professionals i cessament d'activitat per als nous autònoms, mesura que anava a entrar en vigor l'1 de gener de 2013. Cinco Días.

CCOO  i UGT negocien la unitat d'acció, prèvia a una fusió a llarg termini. Lentament, però els dos principals sindicats a Catalunya -UGT i CCOO- estan iniciant un camí cap a la fusió, tot i que és un objectiu que es preveu encara a mig i llarg termini. Fonts d'UGT i de CCOO van explicar que els dos sindicats estan negociant una declaració conjunta sobre la unitat d'acció. Aquest document hauria de ser votat i aprovat pels respectius congressos que celebraran les organitzacions al desembre (CCOO) i l'abril (UGT). La Vanguardia.

La Generalitat aconsegueix contenir el dèficit en el 0,49% fins a l'agost. L'execució pressupostària fins al mes d'agost mostra un desfasament de 988.210.000 d'euros entre la partida d'ingressos i la de despeses, tot just un 0,49% del PIB autonòmic. Expansión.
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar