ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 18/10/2012

18.10.2012


Compartir|       rss

Els sindicats convocaran la vaga general el 14 de novembre. La convocatòria formal es materialitzarà divendres després de la reunió dels màxims òrgans de direcció de CCOO i d'UGT  i de la Cimera Social - creada el 25 de juliol sota l'auspici de CCOO i UGT i formada per 150 organitzacions civils i sindicals -. La convocatòria coincideix amb la jornada de protesta de la CES a tot Europa. La Vanguardia.

Una reunió a soles entre Rajoy i Merkel encoratja la idea d'un rescat imminent. El president del Govern, Mariano Rajoy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, es van reunir ahir a Bucarest amb el rescat del deute espanyol a través del BCE com a teló de fons. Hores abans de la trobada, l'agència Moody's va advertir que rebaixarà a bo escombraries el deute espanyol si la intervenció del BCE no es porta a terme. Cinco Días.

La UE s'enfronta per la unió bancària i fiscal entre pressions per rescatar Espanya. Els caps d'Estat i de Govern de la Unió Europea van avui a la capital europea per intentar avançar cap a una major integració i, al seu torn, contenir la crisi de deute que assola la regió des de 2010. Expansión.

La gran banca insta els detalls del banc dolent per entrar en el seu capital. Ja estan definits quins actius entraran a la societat, però encara es trigarà un mes en conèixer els preus de transferència. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar