ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 19/09/2012

19.09.2012


Compartir|       rss

L'Eurogrup imposarà condicions “molt dures” al rescat d'Espanya. El president de l’Eurogrup, Jean-Claude Juncker, recalca l'estricta condicionalitat de la possible ajuda. La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, aclareix que no es prendrà la decisió “de cop” i demana que la UE reconegui els esforços del Govern espanyol. Expansión.

Mas avisa que la reunió amb Rajoy serà decisiva per a la legislatura. La reunió de demà entre Artur Mas i Mariano Rajoy a la Moncloa sobre el pacte fiscal té, per a la Generalitat, caràcter decisiu, i amb aquesta perspectiva s'afronta des de Catalunya. El Govern espanyol no preveu revisar el finançament fins que l'economia remunti. La Vanguardia.

La Generalitat portarà al TC les subvencions socials. L'Executiu català  va acordar ahir plantejar un “conflicte positiu de competència” davant d’aquest organisme. Expansión.

El Govern mantindrà l'Impost de Patrimoni en els Pressupostos del 2013. L'Executiu no suprimirà aquesta figura tributària. Estudia endurir els mínims exempts i elevar el tipus marginal amb la finalitat que les comunitats autònomes l'adaptin a les seves necessitats recaptatòries. Expansión.

El Prat supera Barajas a passatgers directes. L'Aeroport de Barcelona ha tancat els vuit primers mesos de l'any amb 700.000 passatgers directes més que Barajas. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar