ACIP
El Prat de Llobregat a 10 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 20/04/2012

20.04.2012


Compartir|       rss

Rajoy aprova avui les reformes en Sanitat i Educació i desvela que farà contra l’expropiació d’YPF. El Consell de Ministres té previst aprovar avui una retallada de 10.000 milions en Sanitat i Eduació, que implica el copagament farmaceutic i l’encariment de les taxes universitàries. També informarà sobre les mesures respecte l’expropiació d’YPF. Expansión.

Catalunya manté l’euro per recepta. El Govern de la Generalitat creu que la pujada del copagament farmacèutic no cobreix la retallada prevista. La Vanguardia.

Els universitaris pagaran fins un màxim de 660 euros més en taxes. L’Executiu i les comunitats han acordat un increment de les taxes universitàries. Actualment, els universitaris paguen entre 900 i 1.000 euros l’any, el que suposa el 15% del cost real d’una plaça a la universitat. Les comunitats podran elevar fins el 25% aquest percentatge. Cinco Días.

L’ICO qüestiona l’eficàcia d’algunes línies de crèdit per la seva alta morositat. L’Institut de Crèdit Oficial (ICO) va registrar al gener, febrer i març un increment mitjà de l’activitat creditícia en les seves principals línies de finançament d’un 10% mensual, segons el seu president, Román Escolano. L’ICO eleva la seva dotació un 37% aquest any, però qüestiona l’eficàcia del finançament directe a pimes i autònoms per l’elevada morositat. Cinco Días.

L'FMI avisa del risc a l'eurozona. Christine Lagarde aplaudeix les reformes del Govern espanyol. La directora de l'FMI va assenyalar ahir l'eurozona com “l'epicentre dels riscos econòmics". Christine Lagarde, però, va qualificar les mesures adoptades per Espanya com a “molt bones" i “concretes". Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar