ACIP
El Prat de Llobregat a 10 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 21/09/2012

21.09.2012


Compartir|       rss

"S'ha perdut una oportunitat històrica". El president de la Generalitat, Artur Mas, es prepara per explicar a Europa les reclamacions de Catalunya després del 'no' rotund de Rajoy al Pacte Fiscal. La Vanguardia.

Catalunya tindrà els 5.000 milions del rescat. El president espanyol estudiarà com repartir millor el dèficit i diu que entén les queixes autonòmiques. Mas vol de Rajoy un repartiment just dels objectius de dèficit entre les administracions. El president espanyol ho estudiarà i, en la seva única concessió, va confirmar el rescat de 5.000 milions a Catalunya. Ara.

El Govern ultima amb Brussel·les les contrapartides si demana el rescat. La Comissió Europea i el Ministeri d’Economia consensuen les reformes a canvi de la hipotètica petició d’ajuda. De Guindos capitaneja les negociacions juntament amb el comissari Olli Rehn. Expansión.

El Govern planeja noves retallades als funcionaris en els Pressupostos. Els funcionaris veuran reduït al menys un 22% la despesa en prestacions socials en el règims assistencials de Muface, segons informa CSIF. Expansión.

El BBVA insta el Govern central a demanar l’ajuda com més aviat millor. El president, Francisco González, anima la banca sanejada a participar en el banc dolent. La Vanguardia.

El Tresor col·loca 300 milions més del que havia previst. La subhasta capta 4.800 milions en títols a tres i deu anys. La Vanguardia.

Més de 150 milions en ajudes europees a l’I+D català. En l’última convocatòria del Programa Marc europeu per finançar projectes d’investigació, Catalunya ha aconseguit 162 milions d’euros, un 28,5% més que en l’edició anterior. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar