ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 26/06/2012

26.06.2012


Compartir|       rss

El Govern prepara una pujada de l'IVA reduït per a diversos productes. L’Executiu espanyol prepara un nou ajust pressupostari amb noves retallades i les modificacions en l'impost de l'IVA, una de les mesures més reclamades per la Comissió Europea i el Fons Monetari Internacional, i a la qual Espanya es resistia. El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, estudia ja quins productes canviaran de gravamen. Fonts del Ministeri d'Hisenda van admetre ahir que s'ampliaran les bases imposables de l'IVA. En concret, van dir: “Estem analitzant els actuals casos del tipus reduït de l'IVA". És a dir, es tracta de concretar quins productes passen del 8% al 18%. I és possible que altres passin del 4% al 8%. La Vanguardia.

Rajoy anuncia noves i “difícils” mesures econòmiques en mig de la pressió de la UE. Adverteix a l’opinió pública que el Govern “haurà de prendre moltes grans decisions en les properes dates”. Exigirà als bancs que rebin les ajudes “un reestructuració important”. Expansión.

Espanya sol·licita oficialment a l’Eurogrup el rescat per a la banca. El Govern va formalitzar ahir per carta la petició d'un rescat per a la banca espanyola. Les condicions, així com la quantia, se seguiran negociant fins a la reunió de l'Eurogrup del 9 de juliol. Cinco Días.

Brussel·les realitzarà el seu propi examen a la banca abans d’atorgar ajudes. Tècnics de la UE, el BCE i l’FMI viatgen a Madrid per avaluar les necessitats de capitat i les condicions del préstec. Partiran dels informe d’Oliver Wyman i Roland Berger. Expansión.

El reforç de la banca nacionalitzada trigarà encara de tres a quatre mesos. Les entitats controlades pel Frob podran utilitzar “mecanismes de liquiditat”. Brussel·les vigilarà i imposarà limitacions comercials i salarials a la banca amb ajuda pública. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar