ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 26/06/2012

26.06.2012


Compartir|       rss

El Govern prepara una pujada de l'IVA reduït per a diversos productes. L’Executiu espanyol prepara un nou ajust pressupostari amb noves retallades i les modificacions en l'impost de l'IVA, una de les mesures més reclamades per la Comissió Europea i el Fons Monetari Internacional, i a la qual Espanya es resistia. El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, estudia ja quins productes canviaran de gravamen. Fonts del Ministeri d'Hisenda van admetre ahir que s'ampliaran les bases imposables de l'IVA. En concret, van dir: “Estem analitzant els actuals casos del tipus reduït de l'IVA". És a dir, es tracta de concretar quins productes passen del 8% al 18%. I és possible que altres passin del 4% al 8%. La Vanguardia.

Rajoy anuncia noves i “difícils” mesures econòmiques en mig de la pressió de la UE. Adverteix a l’opinió pública que el Govern “haurà de prendre moltes grans decisions en les properes dates”. Exigirà als bancs que rebin les ajudes “un reestructuració important”. Expansión.

Espanya sol·licita oficialment a l’Eurogrup el rescat per a la banca. El Govern va formalitzar ahir per carta la petició d'un rescat per a la banca espanyola. Les condicions, així com la quantia, se seguiran negociant fins a la reunió de l'Eurogrup del 9 de juliol. Cinco Días.

Brussel·les realitzarà el seu propi examen a la banca abans d’atorgar ajudes. Tècnics de la UE, el BCE i l’FMI viatgen a Madrid per avaluar les necessitats de capitat i les condicions del préstec. Partiran dels informe d’Oliver Wyman i Roland Berger. Expansión.

El reforç de la banca nacionalitzada trigarà encara de tres a quatre mesos. Les entitats controlades pel Frob podran utilitzar “mecanismes de liquiditat”. Brussel·les vigilarà i imposarà limitacions comercials i salarials a la banca amb ajuda pública. Expansión.
:: Últimas noticias
El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017


L´AJUNTAMENT DEL PRAT DESTINARÀ 4.000.000 D´EUROS A FINANÇAR MESURES DE SUPORT A LA CONTRACTACIÓ I POLÍTIQUES ACTIVES 05.04.2017


Premis Delta 2016 - 2017 28.03.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar