ACIP
El Prat de Llobregat a 22 de Noviembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del dia 27/04/2012

27.04.2012


Compartir|       rss

El Govern presenta els seus “deures” a la UE amb la recuperació de l’any que ve. El Consell de Ministres d’avui és del examen de Brussel·les. El Govern central presenta el quadre macroeconòmic que contempla per al proper trienni i el Pla Nacional de Reformes, un ampli document amb la relació de mesures de l’equip de Rajoy amb el rendiment de l’Administració com a eix central, unit a la unificació del mercat, el suport als emprenedors i la reforma energètica. El Economista.

L’FMI alerta sobre la morositat oculta de la banca espanyola. Les conclusions preliminars de l’informe del Fons Monetari Internacional (FMI) sobre el sector financer espanyol alerta del risc d’una morositat “oculta” degut a la tolerància de  bancs i caixes amb els refinançaments. Fonts financeres admeten que una de les preocupacions internacionals és que fora del perímetre d’actius tòxics hi hagi més morositat que la declarada i, per tant, pitjors balanços. El País.

El Govern rebrà 258 milions menys per a polítiques d'ocupació. Els pressupostos de Rajoy retallen a la meitat els diners per formar i orientar aturats a Catalunya, segons el Govern. La disminució de 258 milions deixa entitats col·laboradores del SOC en risc de fallida. Ara.

El Sabadell creu que autònoms i pimes apujaran la morositat. El Banc pensa que la morositat pujarà els pròxims mesos pels problemes de les pimes i dels autònoms. L'entitat pensa que pot mantenir l'interès a comprar altres entitats com CatalunyaCaixa. Ara.

Rigau posa límits a l'augment d'alumnes per aula de l'Estat. El Govern permetrà l'augment d'alumnes per aula que proposa l'Estat, però amb límits. També aplicarà les mesures que afecten el personal i obre la porta a permetre la jornada intensiva als instituts per facilitar l’estalvi. Ara.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar