ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Titulars importants del día 27/09/2012

27.09.2012


Compartir|       rss

Mas preveu la consulta sobiranista en quatre anys amb o sense permís de Madrid. El president proposa als partits sobiranista un programa comú sobre l’exercici del dret a decidir. Els PSC s’inclina per una llarga reforma constitucional prèvia al referèndum d’autodeterminació. La Vanguardia.

Pla de reformes per impulsar les liberalitzacions, l'ocupació i el crèdit. El Govern revela avui les claus de la seva estratègia per afrontar els tres grans reptes de la seva política econòmica: complir l'objectiu de dèficit, impulsar el creixement de l'economia i aprovar les condicions imposades per Brussel·les per estar en disposició d'acudir al rescat de la UE i al programa de compra de deute del Banc Central Europeu (BCE). El Economista.

El Govern central torna a pujar Societats mitjançant la supressió de deduccions. Hisenda prepara una altra retallada de 1.500 milions d'euros en els exemptions de l'Impost sobre Societats que suposa un nou increment impositiu per a les empreses. Expansión.

El Govern congelarà el sou als empleats públics el 2013. L’Executiu anuncia que congelarà l'oferta d'ocupació pública i serà més restrictiu en la reposició de places de serveis públics bàsics. Expansión.

L'economia manté una severa caiguda en el tercer trimestre. En l’últim informe del Banc d’Espanya s'aprecia un to contractiu de consum i inversió, i únicament entreveu certa estabilització en la caiguda de l'ocupació. Es mostra optimista sobre la reducció del dèficit. Cinco Días.

Foment amplia la inversió privada en infraestructures però redueix gairebé a la meitat el seu pla estratègic 2012-2024. La ministra de Foment, Ana Pastor, va presentar ahir al Congrés dels Diputats el Pla d'Infraestructures, Transport i Habitatge per 2012-2024, que serà el full de ruta del Ministeri per “recuperar el camí de creixement”, i que s'aprovarà definitivament a la primavera de 2013. Expansión.

El benefici de les empreses es desploma un 76% el primer semestre i retrocedeix a nivells de 1994. El benefici net de les empreses no financeres es va desplomar un 76,4% el primer semestre de l'any, accentuant de forma abrupta la caiguda del 15% comptabilitzada en els sis primers mesos de 2011, segons el Banc d'Espanya. En el mateix període de l'any anterior la caiguda va ser del 15%. Expansión.

Barcelona va constituir 3.810 empreses en el primer semestre. Un total de 3.810 societats es van constituir a la ciutat de Barcelona durant el primer semestre d'aquest exercici, segons dades de l'informe de conjuntura econòmica presentat ahir. Malgrat la crisi, l'esperit emprenedor no decau a la capital catalana, ja que el nombre de noves empreses ha crescut en un 8% respecte del mateix període de l'any passat. Expansión.
:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar