ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Tràmits per ajornar les quotes a la Seguretat Social

26.11.2008


Compartir|       rss

Benvolgut/da soci/sòcia,

Com a complement de la comunicació que els hem fet arribar en relació a la sol·licitud de PIMEC instant el Govern a fer efectiu un procediment per aconseguir una moratòria temporal i sense recàrrecs dels pagaments de les quotes a la Seguretat Social per les pimes, ens adrecem a vostès per ampliar la informació i traslladar i clarificar la possibilitat actualment existent.
Reiterem, per tant, que es tracta d’una possibilitat que avui ofereix la normativa de Seguretat Social vigent, amb independència que el nostre desig seria gaudir d’un procediment específic que sigui adient i condicionat als temps i situacions que a tots ens afecten.

D’aquesta manera, tot i que el ministre de Treball, Excm. Senyor Celestino Corbacho, va expressar la seva inicial i cautelosa opinió favorable al respecte, mentre no s’instrumenti i es reguli aquesta nova possibilitat que esperem aporti elements de novetat que la facin suficientment atractiva, els tornem a recordar que, de moment, tota aquella empresa que compleixi els requisits té al seu abast la via de l’article 20 del text refós de la Llei de la Seguretat Social, sobre ajornament del pagament de les quotes a la Seguretat Social.

A continuació us facilitem l’enllaç a la pàgina web de la Seguretat Social on es concreta el procediment a seguir per tal de tramitar aquest ajornament.

http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/CotizacionRecaudaci10777/Ap
lazamientosdedeud44687/index.htm


Cándida Canalejo:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar