ACIP
El Prat de Llobregat a 18 de Enero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Una filosofia global i la única forma de respecte al futur immediat.

27.07.2007


Compartir|       rss

carrito.jpgL’Ajuntament del Prat de Llobregat, com d’altres administracions, utilitza banderoles i pancartes per promocionar i donar a conèixer a la ciutadania diversos fets culturals i esdeveniments de ciutat. Aquest material – la banderola de plàstic o PVC - és un element recicable que no ha d’acabar en els abocadors.
Partint de la base que vivim en una societat de consum que genera molts residus, és la nostra obligació pal·liar aquest fet. No descobrim res nou quan afirmem que el reciclatge és, avui dia, una de les formes sostenibles, juntament amb la reutilització i la recollida selectiva de fer-hi front.
El medi natural viu en constant canvi i transformació, pel que ens hem d’avançar a la problemàtica mundial i actuar de manera local alhora que individual.

Existeixen empreses que treballen en aquest àmbit del reciclatge de banderoles. La clau radica en reconvertir aquestes lones en diversos articles i objectes de manera que:

1.    El producte resultat és sempre únic i innovador. La reutilització d’aquest material li atorga també a l’objecte el valor afegit de disseny i exclusivitat al manipular-los per obtenir un producte nou.

2.    El producte resultant és la continuïtat del missatge comunicatiu o campanya publicitària

3.    El fet de reciclar un material que ha estat un suport publicitari o ha estat utilitzat en una empresa d’una forma molt visible i reiterada, garanteix una vinculació amb aquesta imatge, contenint una càrrega o vincle simbòlic, inclús corporatiu amb el client o destinatari de l’objecte reciclat.

En relació al reciclatge, creiem que ha de primar el lema “menys és més”, pel que qualsevol article resultant hauria de;

1.    Aconseguir convertir els residus (que fins ara eren un problema) en generadors de beneficis econòmics, socials i ambientals, sense un cost afegit 

2.    Eliminar el cost del material per mitjà del mateix reciclatge.

3.    Obtenir productes d’ús quotidià i alhora resistents degut a la qualitat de la banderola.

4.    Complir amb el doble objectiu de respectar criteris mediambientals i transformar una cosa aparentment inservible, donant-li un nou valor i una nova utilit at , amb l’afegit d’obtenir-ne una rendibilitat.

5.    Alta rendibilitat del producte, degut a la fàcil manipulació i la necessitat de mínima inversió en infraestructura i distribució.

Crear noves campanyes de promoció amb un objecte reciclat o vendre productes de marxandatge reciclats implica;

1.    Assolir els mateixos preus, que el producte equivalent ja que evitem la despesa del material d’origen.

2.    Tenir cura per el medi ambient

3.    Evitar l’abocament de residus plàstics, i evitar-ne també la creació de nous, amb la reutilització de les banderoles.

En resum, El fet de que es tracti d’un producte reciclat, i que el receptor reconegui la imatge de l’esdeveniment, fa que el reciclatge assumeixi un valor molt més emotiu i vinculatori, les campanyes de promoció del comerç urbà acaben la seva vida sent les contenidors on es traslladen les compres quotidianes.:: Últimas noticias
Programa Accelera el Creixement 07.05.2018


Barcelona celebra el Año Nuevo Chino del Perro reforzando los lazos comerciales con Hong Kong 21.03.2018


El Ple municipal aprova la moció de suport al manifest de la Taula per la democràcia en defensa dels drets i llibertats 05.10.2017


START UP TRAINING 27.09.2017


Mesures de suport a les empreses i al treball autònom 04.05.2017Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar