ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Noticias


Una Nova Edició del mapa de l'Activitat Econòmica del Prat de Llobregat

10.11.2007


Compartir|       rss

Els tècnics del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat han produït la segona edició del Mapa de l’activitat econòmica del Prat de Llobregat.

Aquesta segona edició pretén actualitzar aquella primera fotografia sobre l’activitat econòmica del Prat en que es va convertir l’edició de l’any 2004. Tot i existir una vocació de continuïtat respecte a la primera edició, s’han introduït tres canvis que convé comentar. El primer és que el format de presentació del Mapa ha deixat de ser el paper i ha passat a ser amb format de CD. D’aquesta forma es pretén fer el producte més atractiu, més dinàmic i, en conseqüència, dirigit a un públic més ampli. El segon canvi que s’ha introduït afecta als continguts ja que en aquesta darrera edició del mapa s’ha incorporat informació sobre futures zones d’activitat actualment en construcció (ens referim a la futura Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, al Prat Nord, a la Ciutat Aeroportuària i al Parc Industrial Aeronàutic). D’aquesta forma, el lector podrà conèixer els canvis que viurà durant els propers anys El Prat tant en el terreny urbanístic com econòmic. I el tercer canvi fa referència a la metodologia seguida a l’hora d’obtenir les dades exposades en el document. Al haver-se realitzat un creuament i posterior verificació de dades provinents de diferents fonts ha augmentat la fiabilitat de les xifres que apareixen en el mapa.

D’entre la multitud de dades obtingudes caldria destacar que al Prat hi ha comptabilitzades 2.668 empreses i 35.244 treballadors. La major concentració d’activitat econòmica es troba a l’Aeroport, amb 259 empreses i 15.198 treballadors.

Però segurament el més enriquidor de l’economia de la nostra ciutat és la combinació de zones amb una alta diversificació de l’activitat econòmica (per exemple, polígon Estruch o Fondo d’en Peixo) amb zones amb una forta especialització. En el primer grup hi trobaríem els polígons Estruch i Fondo d’en Peixo i en el segon el Parc de Negocis Mas Blau (amb concentració d’empreses de serveis i comerç a l’engròs) o la ZAL Prat (logística).

Joan Basagañas i Camps
Tècnic de Promoció Econòmica
:: Últimas noticias
Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026 08.02.2019


Pla Estratègic de Comerç 2019-2025 08.02.2019


Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019


Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019


Programa Accelera el Creixement 07.05.2018Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar