ACIP
El Prat de Llobregat a 27 de Enero de 2023

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Actividades


Programa Start Up Training Innobaix

28.05.2014


INNOBAIX, conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA, realitzarà un programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement durant els mesos de juny i juliol “START UP TRAINING”

El programa s’inicia el proper dia 4 de juny i les empreses interessades en participar, han d’inscriure’s a través de la Comunitat d’Innovació, registrant-se prèviament com a usuaris de la Comunitat i compartint el seu projecte a la plataforma. La informació que comparteixin només serà visible per INNOBAIX.

Per accedir-hi a la comunitat, es pot fer directament des del web d’INNOBAIX o des de l’adreça www.comunitatinnovacio.cat

A partir d’aquest moment, en menys de 48 hores, ens posarem en contacte amb les empreses, per realitzar una reunió presencial i/o telefònica, i posteriorment confirmar la participació al programa.

Aquest programa es composa de 7 sessions de 3 hores de formació i dues tutories per projecte i es realitzarà a les instal·lacions d’Innobaix al Citilab de Cornellà, Plaça Can Suris s/n.

Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa, i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials. L’objectiu del programa, és aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement.

 

IDEA I OPORTUNITAT: SCAMPER: En aquesta sessió s’abordaria la gestació d’idees mitjançant el sistema SCAMPER i altres similars. Es definirien addicionalment eines bàsiques per a testejar la idea en els seus inicis (tècniques “up to down” i “bottom up”)

MARKETING ANALÍTIC: TESTEJAR EL PROJECTE: Sessions dedicades a la fase de testeig de la idea amb el mercat. Es tractarà l’anàlisi interna i externa, aportant eines bàsiques per orientar l’empresa al client / mercat. Entre d’altres es treballaran eines d’anàlisi de l’entorn, del mercat, dels competidors, del consumidor i de la pròpia empresa

MARKETING ESTRATÈGIC: GENERAR EL MODEL DE NEGOCI: Sessions dedicades a la fase de concreció del model de negoci de l’empresa i dels elements estratègics que la conformen. Es tractaran eines d’anàlisi de negocis existents, així com de generació de nous models de negoci. Es treballarà tant el model de negoci intern de l’empresa com el model de negoci necessari per comunicar l’empresa a l’exterior.

INTERNACIONALITZACIÓ i PROCESSOS: Sessions dedicades a la fase d’afinament dels elements bàsics de l’empresa, basant-nos especialment en el sector industrial. Es contemplaran la millora contínua dels processos i l’eficiència, i la internacionalització de l’empresa com a via de creixement. En ambdós casos es relacionarà amb les afectacions a l’estructura de l’empresa.

PRESENTACIÓ A INVERSORS: Sessió dedicada a la fase de comunicació del negoci a futurs inversors, fòrums d’inversió, possibles partners, accionistes i socis estratègics. Es contemplaran dues eines bàsiques de relació del projecte/empresa amb el seu entorn: resum executiu i “elevator pitch”

TUTORIES: Dues tutories presencials per participant més assessorament on line dels tutors per tal d’acompanyar l’elaboració del projecte.

 

Cost: El programa és gratuït per l’empresa, però té un cost de 1.800 euros que assumirà Innobaix sota el compromís de les empreses participants d’assistir a un mínim del 85% de les sessions. En cas contrari, es facturaria l’import a l’empresa.

 

Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat

 Imprimir

:: Últimas actividades
Curs Tendències per a botigues petites 16.09.2020
Reunión candidatos a la presidencia de la Cambra con ACIP 31.01.2019
Almuerzo socios y amigos ACIP 30.01.2019
Premios Constancia Empresarial 2016 Videos 28.07.2016
Premio Constancia Empresarial en los medios - Diario del Puerto - Maritimas 21.07.2016

Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar