ACIP
El Prat de Llobregat a 13 de Diciembre de 2018

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Comidas ACIPComida ACIP 25 de Febrero de 2010El Prat de Llobregat, a 8 de febrer de 2010

Cerrada la inscripcion por aforo completo


Benvolguts socis d’Acip,

Vull adreçar-vos aquestes línies per comunicar-  vos que el proper dinar d’Acip, que organitzem l’últim dijous de cada mes, serà el proper dijous 25 de febrer, al restaurant Onuba, a la   Av Onze de Setembre 122, del Prat de Llobregat.

L’hora d’inici del dinar, serà a les 14 hores, i contarem, per aquesta ocasió amb  el senyor Carles Guilera, president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat, i que ens farà una breu xerrada sobre l’associació que representa, i els seus objectius al Prat de Llobregat, dins el marc de cooperació amb Acip, arran de l’acord signat entre ambdues associacions setembre passat. A més, i com sempre, podrem intercanviar opinions, parlar dels nostres problemes i preocupacions, i en definitiva fer networking.

És important comptar amb la vostre assistència, i és per això, que si estiguéssiu interessats, envieu un correu electrònic confirmant la mateixa a gerencia@acip.info o secretaria@acip.info , o trucant al 655240408.

Esperem que aquest nou dinar de fi de mes, us sigui interessant, i és per això que esperem poder gaudir de la vostre participació.

Rebeu una molt cordial salutacióCàndida Canalejo
PresidentaEl Prat de Llobregat, a 8 de febrero de 2010Queridos socios de Acip,

Quiero dirigiros estas líneas para comunicaros que la próxima comida de Acip, que organizamos el último jueves de cada mes, será el próximo jueves 25 de febrero, en el restaurante Onuba, a la Av Onze de Setembre 122, del Prat de Llobregat.

La hora de inicio, será a las 14:00, ya que contaremos, para esta ocasión con un ponente, el señor Carles Guilera, presidente de la Cambra de Comerç de Barcelona en Baix Llobregat, que nos dará una breve charla sobre la asociación que representa, y sus objetivos en Prat de Llobregat, dentro del marco de ccoperación con la ACIP, a raiz del acuerdo entre ambas asociaciones el pasado Septiembre. Además, y como siempre, podremos intercambiar opiniones, hablar de nuestro problemas y preocupaciones, y en definitiva hacer networking.
 
Es importante contar con vuestra asistencia, y es por ello, que si estuvieseis interesados, enviéis un correo electrónico a presidencia@acip.info, o llamar al 655240408.

Esperamos que esta nueva comida de fin de mes, os sea interesante, y es por ello, que esperamos contar con su participación.

Recibid un saludo muy cordial


Cándida Canalejo
Presidenta


Imprimir

:: Últimas comidas
Premios Constancia Empresarial 2016 Videos
Premis ACIP Empresario del año 2016
VIII Premi a la Constància empresarial
Premios Constancia Empresarial
Comidas ACIP GESTIÓN ESTRATÉGICA INTEGRAL - INTANGIBLES OCULTOS (ACTIVOS Y PASIVOS).

Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar