ACIP
El Prat de Llobregat a 21 de Febrero de 2019

   flechita SERVICIOS


   flechita ACIP


   flechita NUESTROS SOCIOS


   flechita Empresas del Prat

Categoría

   flechita Área privada socios

Usuario:
Contraseña:


solicitar claves

ACIP en Twitter ACIP en Facebook rss ACIP

cuadrito Comidas ACIPComida ACIP 25 de Junio en Cal RamonEl Prat de Llobregat, a 15 de juny del 2009


Benvolguts socis d’Acip,

Vull adreçar-vos aquestes línies per comunicar-  vos que el proper dinar d’Acip, que organitzem l’últim dijous de cada mes, serà el proper dijous 25 de juny, a Cal Ramon, al  C/ Pablo Neruda, 56, del Prat de Llobregat.

L’hora d’inici del dinar, serà a les 13:30, doncs contarem, per aquesta ocasió amb una ponent, la senyora Ariadna Boada, periodista i que farà una conferència sobre  “ La comunicación en tiempos de crisis “ .

En aquest dinar, i com tots els que fa Acip, podrem intercanviar opinions, parlar dels nostres problemes i preocupacions, i en definitiva, tenir una excusa més per fer networking.

És important comptar amb la vostre assistència, i és per això, que si estiguéssiu interessats, envieu un correu electrònic confirmant la mateixa a presidencia@acip.info, o trucant al 649982030.

Esperem que aquest nou dinar de fi de mes, us sigui interessant, i és per això que esperem poder gaudir de la vostre participació.

Rebeu una molt cordial salutació

Càndida Canalejo
PresidentaEl Prat de Llobregat, a 15 de junio del 2009

Queridos socios de Acip,

Quiero dirigiros estas líneas para comunicaros que la próxima comida de Acip, que organizamos el último jueves de cada mes, será el próximo jueves 25 de junio, en Cal Ramon, en C/ Pablo Neruda, 56, del Prat de Llobregat.

La hora de inicio, será a las 13:30, ya que contaremos, para esta ocasión con una ponente, la señora Ariadna Boada, periodista, y que hará una conferencia sobre  “ La comunicación en tiempos de crisis “.

En esta comida, y como todas las que organiza Acip, podremos intercambiar opiniones, hablar de nuestros problemas y preocupaciones, y en definitiva, tener una excusa más, para hacer networking.

Es importante contar con vuestra asistencia, y es por ello, que si estuvieseis interesados, enviéis un correo electrónico a presidencia@acip.info, o llamar al 649982030.

Esperamos que esta nueva comida de fin de mes, os sea interesante, y es por ello, que esperamos contar con su participación.

Recibid un saludo muy cordial

Cándida Canalejo
Presidenta


Imprimir

:: Últimas comidas
Premios Constancia Empresarial 2016 Videos
Premis ACIP Empresario del año 2016
VIII Premi a la Constància empresarial
Premios Constancia Empresarial
Comidas ACIP GESTIÓN ESTRATÉGICA INTEGRAL - INTANGIBLES OCULTOS (ACTIVOS Y PASIVOS).

Política de protección de datos  |   Política de cookies

ACIP Asociación de Comerciantes e Industriales del Prat de Llobregat
08820 El Prat de Llobregat 655 240 408 - gerencia@acip.info
barra inferior

inicio contactar